Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.
Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.

Tuote

Generaattorit — Käyttö, huolto ja kunnossapito

Kauppinen, Jukka; Wikström, Rauno; Hietalahti. Lauri
Nimeke: Generaattorit — Käyttö, huolto ja kunnossapito
Tekijät: Kauppinen, Jukka (Kirjoittaja)
Wikström, Rauno (Kirjoittaja)
Hietalahti. Lauri (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789527394021
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 48,00 € (43,64 € alv 0 %)

Kustantaja: Tammertekniikka
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 255
Tuoteryhmät: Sähkötekniikka
Kirjastoluokka: K60 SOVELLETUT TIETEET
Koulutusaste: Korkeakoulu
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: generaattorit, sähkögeneraattorit, käyttö, huolto, kunnossapito, höyryturbiinit, kaasuturbiinit, voimalat
Sähkö on yhteiskunnan toiminnalle tärkeää ja välttämätöntä. Sähkön tasaisen ja varman saatavuuden takaamiseksi on tehtävä suuria taloudellisia investointeja voimaloihin ja niiden generaattoreihin sekä huolehdittava henkilökunnan korkeasta ammattitaidosta.

Generaattori - käyttö, huolto ja kunnossapito on laadittu sähköalan ja energiatekniikan oppikirjaksi mm. sähkö- ja automaatioalan opiskelijoille, amk-insinööreille, ylikonemestareille, ja voimalaitoksen käyttäjän ammattitutkinnon suorittajille. Kirja on toisaalta käytännönläheinen generaattorikäsikirja alalla työskenteleville ammattilaisille ja toisaalta sisältää syvemmälle menevää kerrontaa mm. laitteistojen toiminnasta.

Kirjassa käsitellään höyry- ja kaasuturbiinien generaattorienrakenteita, niiden osia ja käyttöön liittyvää tarkastus- ja huoltotoimintaa. Kirjassa käsitellään generaattorin ohjausta ja tahdistusta sähköverkkoon. Eri luvuissa syvennetään tietämystä, mitkä osat voivat vaurioitua ja niihin liittyvät vikamekanismit. Kirjassa esitellään vesi-, tuuli-, moottori-, varavoimaloiden, lastinkäsittelykoneiden ja veturien sekä lentokoneiden generaattoreihin liittyviä käytännön asioita. Kirjan pyrkimyksenä on antaa lukijalle käytännön tietoa ja kokemusta, jota on kerätty alan asiantuntijoilta.


Suosittelemme myös: