Tuote

Ilmansuojelutekniikka

Hämälä Sirpa; Laine Jouko; Vesa Paula
Nimeke: Ilmansuojelutekniikka
Tekijät: Hämälä Sirpa (Kirjoittaja)
Laine Jouko (Kirjoittaja)
Vesa Paula (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789519004440
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 3-7 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 15.7.1992
Hinta: 36,00 € (32,73 € alv 0 %)

Kustantaja: Tammertekniikka
Painos: 1992
Julkaisuvuosi: 1992
Kieli: suomi
Sivumäärä: 161
Tuoteryhmät: Fysiikka
Kone-, energia- ja prosessitekniikka
Retkeily ja luonto
Kirjastoluokka: K50.1 Ympäristönsuojelu. Luonnonsuojelu
Koulutusaste: Ammatillinen koulutus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: ilmansuojelu, teknologia, ympäristöteknologia, päästöt, mittaus, ilman epäpuhtaudet, kaasut, puhdistus
Avainsanat: ilmasto, lämpeneminen, ympäristö, suojelu
Maapallon ihmisten suhtautumisessa luontoon on viime aikana tapahtunut merkittävää edistystä, tietenkin taloudellisen aseman ja sivistystason sääntelemissä puitteissa. Puhdas luonto ei ole enää länsimaisille yhteiskunnille itsestään selvyys, vaan asia, jonka hyväksi on tehtävä jotain. Vaikka ilman laatu Suomessa on kohtalaisen hyvä, on muistettava, että saasteet eivä tunne maantieteellisiä rajoja. Ilmakehässä tapahtuvat muutokset saattavat vaurioittaa koko luontoa.

Suomi on ympäristöpolitiikassaan ollut edelläkävijöiden joukossa. Teknisen koulutuksen saaneet henkilöt vastaavat käytännössä tekniikan käyttöönotosta ja tuottavat uusia mentelmiä ja laitteita niin ympäristön suojelemiseksi kuin päästöjen mittaamiseksikin. Tähän tarvitaan tietoa, jonka avulla pystytään kehittämään entistä parempaa tekniikkaa ilman laadun parantamiseksi.

Ilmansuojelutekniikka -kirja sisältää nimenomaan niitä tietoja, joita tarvitaan tulevaisuudessa asiantuntijoiden kouluttamisessa. Kirja soveltuu käytettäväksi ammattikorkeakorkeakouluissa, yliopistoissa, työelämässä sekä itseopiskelussa.


Suosittelemme myös: