Tuote

Mitä saisi tarjota? — ruoka-allergisten keittokirja

Pasanen, Elise; Niemelä, Elisa
Nimeke: Mitä saisi tarjota? — ruoka-allergisten keittokirja
Tekijät: Pasanen, Elise (Kirjoittaja)
Niemelä, Elisa (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9525491110
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 48,00 € (43,64 € alv 0 %)

Kustantaja: Tammertekniikka
Painos: 1. painos, 2006
Kieli: suomi
Sivumäärä: 416
Tuoteryhmät: Ruokakirjat
Kirjastoluokka: 68.2 Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri
"Mitä saisi tarjota? Ruoka-allergisen keittokirja" on paitsi laaja keittokirja, myös tärkeä merkkiteos siksi, että kirjan ohjeista on apua allergisten perheiden arjessa ja kirja rohkaisee kokeilemaan ennakkoluulottomasti uusiakin ohjeita. Keittokirja on arvokas kirja myös ravintoloille, suurkeittiöille, kokeille, sekä kaikille perheille joiden tuttavapiirissä on ruoka-allergisia sukulaisia tai ystäviä.

Tämän kirjan pohjana ovat luontaisesti gluteenittomat, maidottomat, munattomat ja soijattomat ruokaohjeet. Nämä ohjeet ovat olleet Elise Pasasen ja Elise Niemelän jokapäiväisessä käytössä ja ohjeiden ruoat ovat helppoja ja nopeita.

Keittokirjan laadinnassa asiantuntijoina ovat toimineet lasten- ja nuortentautien sekä allergologian erikoislääkäri Erkka Valovirta, TYKS:n ravintoterapeutti Mari Salminen sekä ihoallergologi ja TAYS:n ihoklinikan allergiayksikön vastaava ylilääkäri Kristiina Turjanmaa.

Kirjassa käytetty symboliikka ja lyhenteet sekä selkeät artikkelit ruoka-allergioista ja niiden taustoista ovat arvokkaita myös ei-allergisille.


Suosittelemme myös: