Tuote

Nuoren ruoka-allergisen keittokirja

Pasanen, Elise; Salminen, Mari; Valovirta, Erkka
Nimeke: Nuoren ruoka-allergisen keittokirja
Tekijät: Pasanen, Elise (Kirjoittaja)
Salminen, Mari (Kirjoittaja)
Valovirta, Erkka (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789525491371
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 37,00 € (33,64 € alv 0 %)

Kustantaja: Tammertekniikka
Painos: 1. painos, 2008
Kieli: suomi
Sivumäärä: 206
Tuoteryhmät: Ruokakirjat
Kirjastoluokka: 68.2 Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: keittokirjat, ruokaohjeet, erikoisruokavaliot, allergia, ruoka-allergia, ruoanvalmistus, nuoret
Nuoren ruoka-allergisen keittokirja on ensimmäinen varta vasten suomalaisille ruoka-allergisille nuorille kirjoitettu keittokirja. Ruokaohjeiden laatimisessa ja valinnassa on kiinnitetty erityistä huomiota ainesten soveltuvuuteen ja houkuttelevuuteen sekä reseptien helppouteen ja mahdollisimman edulliseen hintaan.

Kirja on ruoka-allergisen nuoren selviämisopas, jonka avulla ruoka-allergian kanssa selviää ensimmäisessä omassa kodissa ja keittiössä. Kirjassa korostetaan säännöllisen ruokarytmin tärkeyttä ja tämän helpottamiseksi ohjeet on jaettu kolmeen pääryhmään: Aamupalat ja välipalat, Lounaat ja päivälliset sekä leipomiseen keskittyvä Suolaista ja makeaa. Monipuolisten ruokaohjeiden lisäksi kirja sisältää Elise Pasasen laatiman tietopaketin ruoka-allergisen arjesta ja ravitsemusterapeutti Mari Salmisen kirjoittaman artikkelin ruoka-allergisen ruokavaliosta käytännössä. Lasten allergologi, dosentti Erkka Valovirta käsittelee tekstissään ruokayliherkkyyttä oireineen ja hoitoineen erityisesti allergisen nuoren näkökulmasta.

Nuoren ruoka-allergisen keittokirja on kirjoitettu erityisesti omaa elämää aloittaville nuorille. Kirja soveltuu mainiosti lahjakirjaksi ja ensimmäiseksi keittokirjaksi omaan kotiin tai opiskelijaboksiin. Kirja on erinomainen lisä paitsi jokaiseen ruoka-allergiseen kotiin myös oppilaitosten ja ravintoloiden keittiöihin.


Suosittelemme myös: