Tuote

Perinteinen kiinalainen ravintoterapia ja terveyshieronta

Wu, Guozhong; Xue, Wenjuan
Nimeke: Perinteinen kiinalainen ravintoterapia ja terveyshieronta
Tekijät: Wu, Guozhong (Kirjoittaja)
Xue, Wenjuan (Kirjoittaja)
Haavisto, Laura (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789525491357
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 40,00 € (36,36 € alv 0 %)

Kustantaja: Tammertekniikka
Painos: 1. painos, 2008
Kieli: suomi
Sivumäärä: 181
Tuoteryhmät: Ruokakirjat
Kirjastoluokka: 59.41 Fysioterapia. Fysiologiset hoitomuodot
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: tuina-hieronta, hieronta, keittokirjat, ruokaohjeet, ruoka-aineet, terveysvaikutukset, ravinto, kiinalainen lääketiede, ravitsemushoito, ravitsemus
Tämän teoksen aiheina on perinteinen kiinalainen ravintoterapia ja terveyshieronta käytännön näkökulmasta. Ensimmäisessä osassa esitellään tavallisimpiin sairauksiin ja vaivoihin käytettäviä ravintoterapiaohjeita. Kirjan toisessa osassa käsitellään perinteistä terveyshierontaa, siinä tavallisimmin hyödynnettäviä ihmiskehon pisteitä sekä eri tekniikoita. Molemmissa osissa runsas kuvitus täydentää ohjeita.

Kirjan tekijät ovat asuneet ja opettaneet opettaneet perinteistä kiinalaista lääketiedettä myös Suomessa. Wu Guozhong on opettanut Suomessa luontaistuotteiden käyttöä. Xue Wenjuan on pitänyt kursseja kiinalaisesta lääketieteestä, akupunktuurista ja hieronnasta sekä niiden kliinisistä sovelluksista.

Kirja on erinomainen opas ja tutustumismatka paitsi perinteisistä kiinalaisista hoitomenetelmistä kiinnostuneille, myös alan opiskelijoille ja asiantuntijoille.


Suosittelemme myös: