Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.
Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.

Tuote

Säädetyt sähkömoottorikäytöt

Hietalahti, Lauri
Nimeke: Säädetyt sähkömoottorikäytöt
Tekijät: Hietalahti, Lauri (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789525491746
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 28,00 € (25,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Tammertekniikka
Painos: 1. painos, 2012
Kieli: suomi
Sivumäärä: 155
Tuoteryhmät: Sähkötekniikka
Kirjastoluokka: K62.1 Mekaaninen teknologia. Metallin työstö
Koulutusaste: Korkeakoulu
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: sähkötekniikka, säätötekniikka, sähköenergia, muuntaminen, säätöjärjestelmät, sähkömoottorit
Sähkömoottorikäytöt ovat järjestelmiä, joissa sähköenergia muutetaan mekaaniseksi energiaksi tai mekaaninen sähköiseksi. Säädetyssä järjestelmässä edellinen toteutetaan mahdollisimman tarkasti ja nopeasti haluttujen ohjearvojen mukaisesti.

Säädetyt sähkömoottorikäytöt -kirja sisältää ammattilaisten tarvitsemaa tietoa näiden järjestelmien toiminnasta, minoittamisesta, säätöominaisuuksista ja käyttöperiaatteista. Kirjan tietoja voivat hyödyntää säädettyjen sähkömoottorikäyttöjen suunnittelussa, käyttöönotossa, valmistuksessa sekä huolto- ja kunnossapidossa työskentelevät sähkötekniikan insinöörit.

Tulevaisuudessa sähköenergian käyttö lisääntyy. Säädetyillä käytöillä tehtävä työ voidaan tehdä energiatehokkaasti. Sähköenergia tuotannossa, kuten tuulivoimassa, käytetään myös säädettyjä käyttöjä.


Suosittelemme myös: