Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.
Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.

Tuote

Sähkö- ja hybriditekniikka — ajoneuvo- ja työkonekäyttöön

Hietalahti, Lauri
Nimeke: Sähkö- ja hybriditekniikka — ajoneuvo- ja työkonekäyttöön
Tekijät: Hietalahti, Lauri (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789525491715
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 26,00 € (23,64 € alv 0 %)

Kustantaja: Tammertekniikka
Painos: 2011
Kieli: suomi
Sivumäärä: 142
Tuoteryhmät: Sähkötekniikka
Kirjastoluokka: K61 ATK. TIETOTEKNIIKKA. TIETOLIIKENNE. VIESTINTÄTEKNIIKKA
Koulutusaste: Ammatillinen koulutus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: ajoneuvot, hybriditekniikka, sähköenergia, sähkökoneet, työkoneet
Ajoneuvon tai työkoneen voimansiirron hybridisointi tarkoittaa pääsääntöisesti sähköisen voimalähteen yhdistämistä primäärisen voimalähteen kanssa. Näiden ja täysin sähköllä toimivien ajoneuvojen tekniikka perustuu sähköisten energiavarastojen, moottoreiden skä edellisten ohjauslaitteiden hyödyntämiseen. Tässä kirjassa esitellään näiden tekniikoiden perusteita, laitteita sekä järjestelmien mitoitusta lähtien ajoneuvojen ja työkoneiden tarpeista.

Kirjan sisältö jakautuu ajoneuvokäyttöjen perusteisiin, hybridivoimansiirtojärjestelmiin, sähkökäyttötekniikkaan, energiavarastoihin sekä järjestelmärakenteisiin.

Kirja sopii käytettäväksi ammattikorkeakouluissa ja ammattiopistoissa opetusmateriaalina sekä suunnittelun lähdemateriaalina. Edelleen alasta kiinnostunut voi perehtyä tämän kirjan avulla uuden ja mielenkiintoisen teknologian perusteisiin.


Suosittelemme myös: