Tuote

Sähkövoimatekniikan perusteet

Hietalahti, Lauri
Nimeke: Sähkövoimatekniikan perusteet
Tekijät: Hietalahti, Lauri (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789525491777
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 28,00 € (25,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Tammertekniikka
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2013
Kieli: suomi
Sivumäärä: 302
Tuoteryhmät: Sähkötekniikka
Kirjastoluokka: K62.6 Sähkötekniikka
Koulutusaste: Korkeakoulu
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: sähkötekniikka, vahvavirtatekniikka, sähköjärjestelmät, sähköenergia, sähköntuotanto, sähköverkot, sähkönjakelu, sähkönsiirto, sähköturvallisuus, sähkölaitteet, lamput, valaistus
Teollinen yhteiskunta käyttää hyväkseen runsaasti energiaa, josta merkittävä osuus on sähköenergiaa eli sähkövoimaa. Häiriötön sähköenergian saanti sekä sen tuottaminen kestävällä tavalla on teollisen ja yksityisen toiminnan perusta. Sähköenergian käytön voidaan olettaa lisääntyvän merkittävästi tulevaisuudessa.

Sähkövoimatekniikan perusteissa käsitellään sähköenergian tuottamista, siirtämistä, käyttämistä sekä kiinteistöissä että teollisuudessa erilaisissa kulutuskojeissa. Kirjassa on perustieto sähköturvallisuudesta, sähköteknisestä laskennasta sekä valaisutekniikasta.

Teoksen tarkoituksen on antaa perustietoa sähkövoimatekniikasta kiinnostuneille insinööriopiskelijoille, alalla työskenteleville sekä alan tietoja tarvitseville ammattilaisille. Kirja antaa perustiedot jatkaa sähköalan opinnoissa sähkövoimatekniikan alalla ja sovellusalakohtaista tietoa esimerkiksi automaatiotekniikan tai talotekniikan alan opiskelijoille.


Suosittelemme myös: